Home

 

Kunstkring de Verbeelding heeft een muur in het Cultuur bedrijf (Musisch Centrum) waar werken opgehangen kunnen worden. Dus eigenlijk een permanente expositieruimte. Vanaf de ingang de trap op, bovenaan links de gang in en dan aan de linker muur. Het is wel een beetje verstopt, jammer, maar wel de moeite waard om te kijken.

Jannie Ruiter

Wim Metselaar

Marisca Kant

Hermien Boonstra

Anneke van der Meer

Gerda Kistemaker

Akke de Jong

Sipke Jan Sipkema

Nel Dijkstra

Els Engel

Lodi Drulman

Catharina Bergkamp

 

 

 

De muur is weer bezet door een andere schilderes. Mooi fijn werk achter glas. Jannie is al heel lang aangesloten bij de kunstkring en tekent voornamelijk met potlood en pastel. Zeker de moeite waard om te gaan kijken.

.

Jannie Ruiter bij haar muur.

 

 

 

De muur is een andere muur geworden. We hangen nu in de gang tegenover het schilderlokaal. De eerste die daar hangt is Wim Metselaar.Wim tekent en schildert pas vanaf 2014, maar dat is vaak niet te zien, want het lijkt wel alsof hij het zijn hele leven al doet. Hij hangt nu in de gang met oud en nieuw werk.

.

 

 

 

 

 

Een miniexpo op de muur was van Marisca Kant. Marisca schildert al een paar jaar bij de verbeelding en is er veel mee bezig. Ze heeft een eigen stijl die soms verrassend is en meestal zeer kleurrijk.

.

Marisca hangt met 6 kleurrijke werken op de muur van het cultuurbedrijf boven in de hal.

 

 

 

 

Er is weer een een nieuwe miniexpositie op onze muur. Dit keer heeft Hermien Boonstra een aantal werken op de muur hangen. Hermien werkt graag op grote doeken, abstract, maar ook figuratief. De doeken op de muur zijn gemaakt met acryl en gemengde technieken. Bijzonder is dat er van haar ook een beelhouwwerk te zien is. Zeker de moeite waard er eens even te gaan kijken.

.

Hermien Boonstra heeft een mooie compositie op de de muur hangen en staan.

 

Naar boven

 

Deze expositie op de muur van Anneke van der Meer met oudere werken was een beetje met horten en stoten o.a. door de jaarlijkse verenigingsexpositie. Maar de werken zijn er niet minder om.

.

 

Naar boven

 

 

Gerda Kistemaker schildert divers. Voor de muur heeft ze gekozen voor de natte neuzen, uilen en een gemengde techniek genaamd "Personen zonder mensen".

.

Buiten

 

Naar boven

 

Schilderes Akke de Jong heeft gekozen voor werken met gemengde techniek om op de muur te exposeren.

.

 

 

 

Naar boven

Sipke Jan Sipkema maakt vaak prachtige mandala tekeningen, maar heeft nu voor op de muur gekozen voor twee mooie stillevens.

Het geeft wel weer aan hoe hoog het niveau van de leden van de vereniging is.

 

.

 

Naar boven

De schilderijen op "de muur" zijn van Nel Dijkstra. Nel schildert al jaren bij de Verbeelding.

.

 

Naar boven

 

 

"De Muur" was dit keer van Els Engel, ze zijn weer ongeveer 6 weken te bewonderen geweest.

.

Naar boven

 

 

 

Er hangt weer nieuw werk op "de muur" van Lodi Drulman. Mooie kleuren in acryl van 50 x 70

.

Naar boven

 

 

 

Tot eind oktober hangt er werk van Catharina Bergkamp. Prachtige pastel tekeningen, 30-40 cm.

.

Naar boven