Home

De jaarlijkse expositie van Kunstenaarsvereniging de Verbeelding is 28 maart geopend door de bekende schilderes Annemiki Bok uit Emmeloord. Na de inleiding van voorzitter Iny Waaning, werd de officiele opening gedaan door Annemiki, met een paar hints en uitleg aan de hand van een paar werken van de leden. Je kijkt er dan weer met andere ogen naar. De kunstenares was erg te spreken en enthousiast over de tentoongestelde werken, ze zijn van een hoog gehalte. De expositie was tot en met 9 mei tijdens de openingsuren van het Cultuurhuis, Harmen Visserplein 2 in Emmeloord. Na de opening werden een paar mensen in de bloemetjes gezet voor de werkzaamheden die gedurende het afgelopen jaar gedaan zijn.

Aansluitend was er gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, met de kunstenaars te spreken over het hoe en waarom van de werken.

 

.

De opening door voorzitter Iny Waaning.

 

Na de officiele opening konden de kunstenaars uitleg geven bij hun werken. Er werd kritisch met belangstelling van gedachten gewisseld. Onderling, maar ook met de gasten. Leuk, zo'n middag met mensen die allen kunst als gemeenschappelijke interresse hebben.

 

.

Els Engel bij haar Vrijmarkt op Koningsdag.

 

Hier staat een impressie van een aantal kunstwerken, waarbij een willekeurige selectie is gemaakt.

Hier een lijst met de werken.

.

 

.